Célkitűzés

Az oldal azért jött létre, hogy megosszam veletek az egyik történetemet, amiből egyszer majd egy komolyabb képregényt szeretnék rajzolni. Imádok ilyesmivel foglalatoskodni, de mindig nagyon elvarázsol a rajzi része és a történet hamar kifullad. Így eldöntöttem, hogy megírom teljes egészében, részletesen.
A tanácsaitokkal, meglátásaitokkal pedig segíthetitek az előrehaladásomat is.
Nagyon komolyan akarom venni ezt az egészet, mert ezzel a képregényemmel akarok "betörni" a piacra, azaz szeretném, ha kiadásra kerülne.
Persze ehhez idő, energia és sok más szükséges, így valószínűleg ez a projekt 1-2 évig is elhúzódhat. Főleg, hogy elég sok mindent csinálok egyszerre az egyetem mellett.
Van 3(most már 4) aktív blogom, emellett ugye készítem a Retard Műveket, cikkeket írok, cosplayezek, néha megrendelésre is rajzolok stb. Úgyhogy eléggé elfoglalt vagyok, de mindenképpen szeretném belepaszírozni az időmbe a történetem megírását és megvalósítását is.

Nem új keletű a dolog, ez a sztori már kb. 3 éve érlelődik a fejemben, pontosan attól a perctől kezdve, hogy Himitsut 2014. ápr. 19-én megalkottam. Ekkor még elég kezdetleges volt a karakter és a rajztudásom is. Ő egy fontos személy, ugyanis a saját lelkem egy részének kivetítése.
A történetet viccesnek, izgalmasnak, kicsit romantikusnak és tragikusnak tervezem.
Lesz majd olyan, hogy 1-2 illusztrációt, gyors skiccet is rakok fel az új részhez. Ez mind az időm és energiám függvénye lesz, de tényleg igyekszem majd.

Remélem lesz néhány ember, aki figyelemmel követi majd a sztori és esetleg a képregény alakulását.

Üdv.: Risa

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése